Search in Community:
Reply
Poster
Posts: 11
Registered: ‎27-12-2012
Accepted Solution

No landline since SIRO upgrade

As I am now one week without a landline I have a question.

Does this always happen during SIRO installations?  It happened a neighbour of mine as well.

I followed the procedures of connecting and turning off and on router, but nothing

 

If I cannot have a working landline with this product I will have to cancel so I need resolution either way before the weekend so I can cancel during my "cooling-off" period, if required.

 

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 1 of 8 (165 Views)
Moderator
Posts: 355
Registered: ‎07-06-2018

Re: No landline since SIRO upgrade

Hi there,

 

We're sorry that you're having issues with your land line.

This shouldn't be the standard for installation.

 

If you private message (via the link in my signature) over the below info, we can follow this up for you:

 

Account number:

Address:

Date of birth:
Link to your thread or post:

 

Thanks,

Liam

Learn all about our new forum, right here .
To send me a private message, simply click here
Please include a link to your thread when sending these over - due to the volume of queries, PMs without a thread link will not be answered.
Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 2 of 8 (154 Views)
Poster
Posts: 11
Registered: ‎27-12-2012

Re: No landline since SIRO upgrade

PM sent

Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 3 of 8 (145 Views)
Poster
Posts: 11
Registered: ‎27-12-2012

Re: No landline since SIRO upgrade

Note FYI: Ringing number now gets a ring tone, but doesn't connect.

Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 4 of 8 (144 Views)
Moderator
Posts: 355
Registered: ‎07-06-2018

Re: No landline since SIRO upgrade

Hi there,

 

We didn't receive your recent PM. Can you resend please?

 

Let me get back to the team regarding the connection issue.

 

Thanks,

Liam

Learn all about our new forum, right here .
To send me a private message, simply click here
Please include a link to your thread when sending these over - due to the volume of queries, PMs without a thread link will not be answered.
Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 5 of 8 (143 Views)
Moderator
Posts: 355
Registered: ‎07-06-2018

Re: No landline since SIRO upgrade

Hi there,

 

The technical team have advised that they have been in touch with you and will follow up with you until it's resolved.

 

Please let us know if you require further assistance.

 

Thanks,

Liam

Learn all about our new forum, right here .
To send me a private message, simply click here
Please include a link to your thread when sending these over - due to the volume of queries, PMs without a thread link will not be answered.
Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 6 of 8 (142 Views)
Poster
Posts: 11
Registered: ‎27-12-2012

Re: No landline since SIRO upgrade

Fixed !!! thanks
Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 7 of 8 (137 Views)
Moderator
Posts: 4,707
Registered: ‎01-11-2016

Re: No landline since SIRO upgrade

That's great to hear, thanks so much for letting us know Smiley Happy

Learn all about our new forum, right here .
To send me a private message, simply click here
Please include a link to your thread when sending these over - due to the volume of queries, PMs without a thread link will not be answered.
Share to Facebook Share to Twitter More...
Message 8 of 8 (115 Views)